AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sığır görmek

Kahve falında büyük sığır görmek

Kahve falında büyük sığır görmek kötü gidişe dur denileceğine, düşmanından uzak olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında büyük sığır gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Kahve falında büyük sığır görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığır eti yemek konuşmaz olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sığır ve koyun görmek rızkının genişleyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sığır yıkamak bedenen ve ruhen iyi olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sığır satmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sığır pisliği görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır kesildiğini görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir