AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır satmak

Kahve falında sığır satmak

Kahve falında sığır satmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sığır satmak gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında sığır satmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır inek görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak zararların yakında telafi edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında sığır gütmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Kahve falında vahşi sığır görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sığırlar görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir