AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır kesildiğini görmek

Kahve falında sığır kesildiğini görmek

Kahve falında sığır kesildiğini görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sığır kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında sığır kesildiğini görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sığır görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında inek sığır görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara sığır görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında sığırdan kaçmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sığır eti yemek gayretlerinin ödüllendirileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında besili sığır görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sığır gübresi görmek kafa dağıtacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir