AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır yıkamak

Kahve falında sığır yıkamak

Kahve falında sığır yıkamak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, dünyasının iyileşmesine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalettir.

Kahve falında sığır yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sığır yıkamak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine inanılır.

Kahve falında inek sığır görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük sığır görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi sığır görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığırın öldüğünü görmek yeni bir başlangıç yapmaya, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır kafası görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarıya giden yollarını açacağına alamet eder.

Kahve falında sığır et görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü sığır görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir