AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır ve koyun görmek

Kahve falında sığır ve koyun görmek

Kahve falında sığır ve koyun görmek kırılacağına, kendisine ev alacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok başarılı işlere girileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır ve koyun gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında koyun ve sığır görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında sığır ve koyun görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında sığır dili görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Kahve falında sığır kesmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında boynuzlu sığır görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığır kellesi görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir