AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığırın kovaladığını görmek

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Kahve falında sığırın kovaladığını gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, birçok iş teklifi alınacağına delalet eder.

Kahve falında sığır kovalamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında sığır boğazlamak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında sığır eti kesmek aradaki buzların eritileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında sığır dışkısı görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dişi sığır görmek en doğru şekilde öğreneceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sığır görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir