AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır pisliği görmek

Kahve falında sığır pisliği görmek

Kahve falında sığır pisliği görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işarettir.

Kahve falında sığır pisliği gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Kahve falında sığır pisliği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş sığır görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında sığıra binmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı haberlere yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sığırdan korkmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sığırın öldüğünü görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir