AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük saat görmek

Kahve falında büyük saat görmek

Kahve falında büyük saat görmek artık kötü günler yaşamayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında büyük saat gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında büyük kol saati görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında büyük saat görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında büyük duvar saati görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Kahve falında sudan saat çıkarmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kol saat almak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa saati hediye almak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat temizlemek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir