AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat temizlemek

Kahve falında saat temizlemek

Kahve falında saat temizlemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında saat temizlemek gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Kahve falında saat temizlemek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat rakamları görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kordonsuz saat görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saati ayarlamak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında paslanmış saat görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında saat ve yüzük görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kayıp saat bulmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saat satmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir