AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kol saati görmek

Kahve falında büyük kol saati görmek

Kahve falında büyük kol saati görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kol saati gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında büyük kol saati görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında antika kol saati görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sağlığının geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kol saati görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saatinin koptuğunu görmek çok büyük hayır duaları alacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Kahve falında kol saat takmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kol saati almak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında kol saatine bakmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir