AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük duvar saati görmek

Kahve falında büyük duvar saati görmek

Kahve falında büyük duvar saati görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük duvar saati gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Kahve falında büyük duvar saati görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında duvar saati vermek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında duvar saati görmek onların bir adım önüne geçeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulur.

Kahve falında duvar saati satın almak falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında duvar saati kırmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında duvar saati hediye etmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda saat görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında duvar saat hediye almak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir