AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük papatya görmek

Kahve falında büyük papatya görmek

Kahve falında büyük papatya görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, yaşananları unutturacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük papatya gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Kahve falında büyük papatya görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı papatyalar görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında bir buket papatya görmek muradın gerçekleşeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçına papatya takmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerinin çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında papatya koparmak onu yalnız bırakmayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papatya dikmek huzursuzlukların son bulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine papatya vermek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir