AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir buket papatya görmek

Kahve falında bir buket papatya görmek

Kahve falında bir buket papatya görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir buket papatya gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında papatya buketi görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir buket papatya görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında bir buket papatya almak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine inanılır.

Kahve falında gelin buketi görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir buket beyaz gül görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir buket kırmızı gül görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı buket gül görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir