AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı papatyalar görmek

Kahve falında sarı papatyalar görmek

Kahve falında sarı papatyalar görmek zorlukları teker teker aşacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı papatyalar gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Kahve falında sarı papatya almak sistemli şekilde başarıya koşacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı papatya toplamak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı papatyalar görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında papatya tacı görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz papatya toplamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden papatya almak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papatya görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, onu dinleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir