AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş öküz görmek

Kahve falında ölmüş öküz görmek

Kahve falında ölmüş öküz görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş öküz gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında öküz dışkısı görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah öküze binmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında öküzlerle tarla sürmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük öküz görmek ağız tadının da kaçacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz beslemek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yabani öküz görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında öküze su vermek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir