AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani öküz görmek

Kahve falında yabani öküz görmek

Kahve falında yabani öküz görmek iyi günler yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani öküz gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yabani öküz görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yabani meyve görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yabani hayvanları görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında yabani ördek görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında yabani at görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani kaz görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir