AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün eve girdiğini görmek

Kahve falında öküzün eve girdiğini görmek

Kahve falında öküzün eve girdiğini görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzün eve girdiğini gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Kahve falında öküzün eve girdiğini görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında evde öküz görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında eve ayı girdiğini görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında aslanın eve girdiğini görmek sorunlarının biteceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine rivayet eder.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak hayra ve esenliğe, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve at girdiğini görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek geçim derdinin son bulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir