AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük mısır görmek

Kahve falında büyük mısır görmek

Kahve falında büyük mısır görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük mısır gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında büyük mısır görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır sattığını görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında patlak mısır yemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır kazmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır yarması görmek söz sahibi olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır yığını görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir