AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mısır koçanı gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçan mısır yemek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı almak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Kahve falında koçanlı mısır görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır koçanı görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında mısır koçanı toplamak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçan mısır görmek kendini her konuda geliştireceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koçanlı mısır yemek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir