AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlak mısır yemek

Kahve falında patlak mısır yemek

Kahve falında patlak mısır yemek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Kahve falında patlak mısır yemek gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında patlak mısır yemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlak mısır görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında mısır patlağı görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında patlak göz görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında patlak top görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulur.

Kahve falında patlak araba lastiği görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalettir.

Kahve falında patlak davul görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına inanılır.

Kahve falında patlak ayakkabı görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir