AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır sattığını görmek

Kahve falında mısır sattığını görmek

Kahve falında mısır sattığını görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, malvarlığının çok daha artacağına, dünya mallarının çoğalacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mısır sattığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş taze mısır görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında mısır unu yemek lüksünün artacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır patlağı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır közlemek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır kusmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Kahve falında mısır tanrısı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır çorbası içmek kurulu düzeninin olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında koçan mısır görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir