AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır yığını görmek

Kahve falında mısır yığını görmek

Kahve falında mısır yığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında mısır yığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında mısır yığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para yığını görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür yığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum yığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalettir.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında tuğla yığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı yığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir