AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahşer meydanını görmek

Kahve falında mahşer meydanını görmek

Kahve falında mahşer meydanını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahşer meydanını gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Kahve falında mahşer meydanını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında mahşer görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mahşer günü görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahşere gitmek gidilecek yönün belirleneceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret eder.

Kahve falında mahşer gibi kalabalık görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kötü gidişe dur denileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini mahşerde görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında mahşer kalabalığı görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, her zaman sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında büyük meydan görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir