AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, rakiplerini alt edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, verimliliğinin artacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek bereketin ve verimin olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk ayakkabı görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk elbise giymek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk giymek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir