AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük martı görmek

Kahve falında büyük martı görmek

Kahve falında büyük martı görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük martı gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında büyük martı görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz martı görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde martı görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü martı görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok martı görmek doğru yatırımlar yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında martı sesi duymak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında martı ve deniz görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir