AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz martı görmek

Kahve falında beyaz martı görmek

Kahve falında beyaz martı görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, gücünün azalacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz martı gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Kahve falında beyaz martılar görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz martı görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, daha güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çok martı görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında martı saldırısı görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş martı görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında martı yavrusu görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında martılara ekmek atmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalettir.

Kahve falında martı pisliği görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir