AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok martı görmek

Kahve falında çok martı görmek

Kahve falında çok martı görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında çok martı gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Kahve falında martı saldırısı görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında deniz ve martı görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü martı görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında martı yakalamak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz martılar görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında çok martı görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında martı yumurtası görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde martı görmek kazancının çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir