AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü martı görmek

Kahve falında ölü martı görmek

Kahve falında ölü martı görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü martı gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında ölü martı görmek düzenli bir işe girileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında martı sevmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde martı görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, manevi olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında beyaz martı görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında martı sesi duymak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında martı saldırısı görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok martı görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında martı pisliği görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir