AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı sesi duymak

Kahve falında martı sesi duymak

Kahve falında martı sesi duymak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında martı sesi duymak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında martı sesi duymak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında martı beslemek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında martılara ekmek atmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü martı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında martı saldırısı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında martı yavrusu görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz martılar görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında büyük martı görmek itibar edineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir