AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın iplik görmek

Kahve falında altın iplik görmek

Kahve falında altın iplik görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında altın iplik gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında altın iplik görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ipek iplik görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Kahve falında renk renk iplik görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iplik yemek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplik istemek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir