AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iplik görmek

Kahve falında beyaz iplik görmek

Kahve falında beyaz iplik görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz iplik gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iplik görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dantel ipliği görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir