AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek iplik görmek

Kahve falında ipek iplik görmek

Kahve falında ipek iplik görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ipek iplik gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Kahve falında ipek iplik görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne iplik bulmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iplik düğümlemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında örgü iplik görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında gri iplik görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet eder.

Kahve falında iplik satmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi iplik görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir