AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylek pisliği görmek

Kahve falında leylek pisliği görmek

Kahve falında leylek pisliği görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mesleğinde atılım yapacağına, sorunların tarihe karışacağına, bereket ve huzur geleceğine, gelirinin sürekli olacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet eder.

Kahve falında leylek pisliği gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında leylek pisliği görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yuvada leylek görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leyleğe ekmek vermek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında siyah leylek görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru leylek görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leyleği uçarken görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında leylek yakalamak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir