AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil leylek görmek

Kahve falında yeşil leylek görmek

Kahve falında yeşil leylek görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil leylek gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında yeşil leylek görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz leylek görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş leylek görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük leylek görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde leylek görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında leylek görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leyleklerin uçtuğunu görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan leylek görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir