AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleğin ısırdığını görmek

Kahve falında leyleğin ısırdığını görmek

Kahve falında leyleğin ısırdığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında leyleğin ısırdığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leylek sevmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet eder.

Kahve falında leylek pisliği görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, işlerin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman leylek görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret eder.

Kahve falında leylek öldürmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturan leylek görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir