AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kol saati görmek

Kahve falında süslü kol saati görmek

Kahve falında süslü kol saati görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, duraklama yaşanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü kol saati gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında süslü kol saati görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü saat görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saat hediye almak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda saat görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni kol saati görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı kol saati görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kol saati hediye etmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir