AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kol saati almak

Kahve falında yeni kol saati almak

Kahve falında yeni kol saati almak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kol saati almak gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında yeni kol saati görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında yeni kol saati almak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir kol saati almak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli kol saati görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş kol saati görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sarı kol saati takmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir