AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, güzel davetler alacağına, çocuklarının fazla olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak belalı kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşları görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek üzüntülerinden kurtulacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulur.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek kazançlı kapıların açılacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir