AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakıl taşı görmek

Kahve falında çakıl taşı görmek

Kahve falında çakıl taşı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında çakıl taşı gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde çakıl taşı görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek ruhani önderlik yapacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek parasının ve malının da artacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir