AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek

Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek

Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ticaretinin de hızlanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında çakıl taşı gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çakıl taşı atmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret eder.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir