AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli çakıl taşları görmek

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli çakıl taşları gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek maddi kriz yaşanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde çakıl taşı görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir