AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, düşmanını alt edeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, belalı insanlara denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çakıl taşı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek kötülüklerden uzak kalacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kara kara düşüneceğine delalettir.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yol alacağına işarettir.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek işlerin yeni kapılar açacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir