AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kaya parçası görmek

Kahve falında büyük kaya parçası görmek

Kahve falında büyük kaya parçası görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kaya parçası gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaya parçası görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kaya görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kaya görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kaya görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında büyük et parçası görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir