AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kaya görmek

Kahve falında büyük kaya görmek

Kahve falında büyük kaya görmek parasız günler geçireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kaya gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında çok büyük kaya görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalettir.

Kahve falında büyük kaya görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir kaya görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlık kayalık görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir