AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir kaya görmek

Kahve falında büyük bir kaya görmek

Kahve falında büyük bir kaya görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kaya gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kaya görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kaya görmek başarısının azalacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kaya görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ kayalık görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kaya görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaya görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir