AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya parçası görmek

Kahve falında kaya parçası görmek

Kahve falında kaya parçası görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaya parçası gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaya parçası görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Kahve falında kaya kaldırmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında kayaya çıkmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıkta yürümek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklarda olmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir