AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaların parçalandığını görmek

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, çok yorulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kayaların parçalandığını gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaya parçası görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, dargınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kaya görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş ve kaya görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalar görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve kayalar görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir