AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek büyük atılımların yapılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek kendisine ev alacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek rızkından olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir