AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek

Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek

Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalettir.

Kahve falında balık ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa ve balık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında balık ve kaplumbağa görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa figürü görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, makamının artacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa hediye etmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, markasını duyuracağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Kahve falında mavi kaplumbağa görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, atılan adımların boşa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir