AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kağıt para görmek

Kahve falında büyük kağıt para görmek

Kahve falında büyük kağıt para görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, saygınlığının da artacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kağıt para gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında büyük kağıt para görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalettir.

Kahve falında büyük beyaz kağıt görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para saymak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt paralar bulmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para saklamak şeytanın aklına uyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden kağıt para görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir